Želite (p)ostati dober gospodar ali dobra gospodinja?

Porabi manj, moj energetski svetovalec, učinkovita raba energije

Prednovoletni nasvet.

Gibanje planetov povzroča letne čase in vsako leto predstavlja nov naravni ciklus, ki prinaša nove priložnosti. Ob prehodu v novo leto je čas, da si zastavimo nove cilje v zasebnem in poslovnem življenju. Že šest desetletij si na različne načine prizadevam,  da barko svojega življenja usmerjam v pozitivne izkušnje. Morda se zato tudi neodvisni  portal, ki ga spremljate, imenuje Pozitivna energija. 

V kolikor tudi vi niste izgubili navdiha, da ob približevanju novega leta razmišljate kaj bi lahko izboljšali pri sebi in v svojem okolju vam ponujam izziv. Postanite še boljši gospodar svojega doma ali še boljša gospodinja. Nič ni narobe pri tem saj je vaš dom vaš intimni svet kjer preživljate večji del življenja s svojimi najbližjimi. Poskrbite, da bo varen, prijeten, topel in da za to ne boste porabili več denarja kot je potrebno. S tem je res zelo na kratko povzet izziv dobrega gospodarja ali dobre gospodinje.

Zaupam vam še skrivnost kako do uspeha. Vse se začne pri sebi. Torej kako postati boljši gospodar svojega življenja? Sliši se kot naslov novodobne uspešnice. Vendar vam zagotavljam, da je zastavljeni cilj uresničljiv.

Na portalu Pozitivnaenergija vam bomo stali ob strani s praktičnimi nasveti in predlogi. Pravkar smo dokončali prenovo energetskega svetovalca Porabimanj, ki vam bo z neodvisnimi izračuni pomagal pri odločitvah tudi na pametnih telefonih. Na prijaznejši način vam omogoča primerjavo obstoječih rešitev z energetsko učinkovitejšimi. Po domače kaj se vam bolj splača in kaj je okolju prijazno. Vabim vas, da ga obiščete in preverite kje lahko prihranite pri energiji. Pri tem pa ne gre samo za investicije. Lahko preverite tudi prihranke pri prilagajanju temperature v prostorih, pri ravnanju z aparati ali pri načinu vožnje. Ob tem pa ne pozabite, da je ključno vaše ugodje in zadovoljstvo.

Podjetje Informa Echo in uredništvo portala Pozitivnaenergija si že vrsto let prizadevamo spodbujati konstruktiven in koristen način razmišljanja in ravnanja s poudarkom na prihrankih pri energiji. V 2017 načrtujemo prenovo portala Pozitivnaenergija. Pri tem nam bodo v pomoč vaši predlogi. Na e-naslov info@informa-echo.si nam sporočite katere informacije pogrešate in kaj bi na portalu dodali ali spremenili. Sporočite nam tudi v kolikor bi želeli deliti vaše izkušnje in dileme z drugimi uporabniki portala. Skupaj bomo uspešnejši!

Rajko Dolinšek, Informa Echo

Porabi manj - energetski kalkulator, učinkovita raba energije
PORABImanj
Energetski svetovalec

Porabi manj, moj energetski svetovalec, učinkovita raba energije

 

Nasveti / Učinkovita raba energije
Nasveti
Varčna raba energije

Nasveti / Učinkovita raba energije

 

Eko-Mobil, okolju prijazna vozila
Eko-mobil
Okolju prijazen

Eko-Mobil, okolju prijazna vozila

 

Člani mreže SINERGIJA