Nahajate se tukaj

Pravno obvestilo

Pravni poduk

Omejitev odgovornosti

  • Vse informacije in gradiva na www.pozitivnaenergija.si so informativne narave.
  • Družba Informa Echo d.o.o. se bo trudila za najboljše možno delovanje portala www.pozitivnaenergija.si in vseh njegovih podstrani, za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.pozitivnaenergija.si ali za pravilnosti, ažurnosti in popolnost podatkov.
  • Vsi uporabniki uporabljajo www.pozitivnaenergija.si na lastno odgovornost. Niti družba Informa Echo d.o.o. niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.pozitivnaenergija.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.pozitivnaenergija.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
  • Družba Informa Echo d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe.
  • Informa Echo d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
  • Informa Echo d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.pozitivnaenergija.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Informa Echo d.o.o. za vse primere izključena.
  • To pravno obvestilo lahko družba Informa Echo d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Člani mreže SINERGIJA