Nahajate se tukaj

Modra energija za toplotne črpalke, varčevanje z energijo

Toplotne črpalke

Vreme v evrih / Branko Gregorčič / ARSO

Ponudniki toplotnih črpalk in dobavitelji električne energije smo s ciljem spodbujanja učinkovite rabe in obnovljivih virov energije združili svoja prizadevanja v skupni akciji z izjemno ugodnimi pogoji za končnega kupca.

Ali ste vedeli ...

da imamo v Sloveniji idealno temperaturo le okoli 130 dni v letu? V preostalih dneh jo je treba umetno vzdrževati, kar je povezano z dodatnimi stroški

Vabimo vas, da si z vgradnjo toplotne črpalke in ugodnostmi naše akcije dolgoročno znižate stroške za ogrevanje in/ali pripravo tople sanitarne vode. Nudimo vam popust pri nakupu toplotne črpalke in dvoletni popust pri nakupu električne energije. Akcija traja do preklica.

Namesto centralnega ogrevanja s kotlom na kurilno olje, plin ali drva uporabite toplotno črpalko, ki energijo za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode zagotovi tako, da porabi manjši del električne energije, glavnino potrebne energije pa odvzame iz okolja. S tem lahko prihranimo do 70 % pri stroških za energijo.

V akciji nudimo nakup Modre energije, ki je v celoti proizvedena iz obnovljivih virov energije. Če boste za pogon toplotne črpalke uporabljali to energijo, se boste v celoti ogrevali okolju prijazno in brez emisij CO2

Strokovnjaki v podjetjih, ponudnikih toplotnih črpalk, vam nudijo brezplačno svetovanje, izdelavo  ponudbe glede na vaše potrebe in celotno izvedbo vgradnje. Če izbrano toplotno črpalko subvencionira Eko sklad, vam bodo pomagali tudi pri pridobivanju subvencije. 


Člani mreže SINERGIJA